Středa, 25 října, 2023
novinky
- Advertisement -Newspaper WordPress Theme
InteriérVýjimečně dokonalá Geberit AquaClean Mera

Výjimečně dokonalá Geberit AquaClean Mera

Dovedete si představit, že si ruce umyjete pomocí papíru nebo že se místo sprchování jen otřete? Asi těžko.

Čistota bez použití vody prostě neexistuje. Voda se stala nepostradatelnou součástí každodenní osobní hygieny. Čistí, osvěžuje a umožňuje zažít jedinečný pocit svěžesti. To jsou důvody, proč se stále více lidí nadchne pro přirozenou a blahodárnou hygienu i po použití toalety. A podobně jako se každodenní sprchování stalo standardem, společnost Geberit by ráda přispěla k takové změně iv oblasti hygieny na toaletě. Sprchovací WC Geberit AquaClean představují ideální kombinaci standardní toalety a bidetu. Toto řešení šetří cenný prostor v koupelně, neboť nezabírá více místa než běžná toaleta, působí elegantně a zároveň jeho používání je jednoduché a pohodlné.

Geberit AquaClean Mera se vyznačuje svým okouzlujícím designem a mnoha inteligentními funkcemi. Splňuje také ty nejpřísnější požadavky na moderní design a touhu po pocitu svěžesti. Geberit AquaClean Mera z dílny průmyslového designéra Christopha Behlinga je považována za technické mistrovské dílo.

Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera působí jako by se v prostoru vznášelo. Dostupné je s krytem z lesklého chromu nebo v barvě alpská bílá.

Vlastnosti a funkce

Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera kombinuje nadčasovou eleganci svého vzletného designu s vysoce kvalitními materiály. Toto luxusní sprchové WC zaujme nejen svým designem, ale hlavně komfortním používáním a spoustou funkcí od vyhřívaného sedáku až po orientační světlo.

Technologie sprchování WhirlSpray

Technologie sprchování WhirlSpray zajišťuje důkladnou a zároveň úspornou očistu vodou. Sprchový proud je zjemněn dynamickým přimícháváním vzduchu. Pomocí dálkového ovládání lze nastavit polohu ramene sprchy i intenzitu sprchového proudu v pěti stupních intenzity. Přesně podle osobních preferencí. Zároveň lze aktivovat oscilační funkci sprchování pro ještě důkladnější očištění.

Samostatná dámská sprcha

Jemná dámská sprcha ukrytá v rameni sprchy zajistí dokonalou, ale zároveň příjemnou očistu vodou. Skrytá v rameni sprchy je hygienicky chráněna během nepoužívání.

Před a po každém použití se obě sprchové trysky propláchnou proudem čisté vody.

Keramická WC mísa s technologií splachování TurboFlush

Keramická WC mísa bez splachovacího okraje s technologií splachování TurboFlush zaručí důkladné a hlavně tiché opláchnutí WC mísy. Podstatou inovativní technologie TurboFlush je asymetrická keramická WC mísa bez okrajů a spirálovitě vedený proud vody, díky čemuž je splachování efektivní a čištění WC mísy nenáročné.

Vyhřívané WC sedátko

Vyhřívání WC sedáku se aktivuje jakmile se posadíte na toaletu. Příjemně teplé sedátko navozuje při používání pocit pohodlí a uvolnění. Funkci můžete kdykoli upravit případně deaktivovat.

Naše weby

Nejnovější články

- Reklama -Newspaper WordPress Theme

Ostatní právě čtou

Další články autora

- Reklama -Newspaper